hopplös och hatad av alla.

så nu ska jag ta och skriva igen har inte orkat vet ej varför kanske ere skolan:P.
Iallafall filmen heter "hopplös och hatad av alla" och är riktigt rolig och den är ett måste att se eftersom "Megan fox" är med i den :D. Filmen handlar om sedney jung som alltid har drömt om att bli känd och så en dag när han får ett samtal från sharps magazin så börjar hans dröm om att bli känd. Men är det verkligen som han har tänkt sig?? kolla och se den här filmen är nog bland dom bättre som "simon pegg" är med i.

Trailer.

Denna film får 3,5 snäckor av 5 musslor :)

In land of woman.

Har precis kollat på filmen In land of woman. Ganska bra och några skådespelare jag inte trodde skulle vara med i filmen Adam brody (O.C stjärnan seth) och Kristen stewart (Twilight stjärnan Bella swan). Filmen handlar om Carter Webb (Adam brody) som precis blir dumpad av sin flickvän och lämnar L.A för att ta hand om sin mormor som tror att hon kommer att dö och att försöka komma igång med sitt skrivande. Han börjar även få kontakt med sin mormors grannfamilj som verkar han lite familje problem. Men han och familjens mamma börjar få bra kontakt men vad händer när både mamma och dotter umgås med honom och båda vill vara mer än vänner med honom?

                                                   Trailer.
Filmen får 2,5 snäckor av 5 musslor


Adam brody


Kristen stewart


Twilight eclipse :)

Okej nu alla mäniskor snart har den efterlängtade filmen Twilight:Eclipse premiär. Den 30 juni. Så alla ni som inte kollat på dom 2 första bäst att ni gör det inan den sista kommer ut. =)

Här är trailern.


Film?Nej inte nu :P

Okej att bara skriva om film börjar bli lite tråkigt så börjar skriva om lite musik och dagens artist/band är Nickelback. Så jäkla sköna låtar och deras album "Dark Horse" är nog bland det bästa album jag lyssnat på dom flesta band har album med typ 2-3 låtar på som man gillar men deras album gillar jag typ alla :).

Här kommer några som ja verkligen gillar.

Nickelback - This Afternoon

Nickelback - Just to Get High

Nickelback - Next Go Round

New Moon.

Hej har kollat på andra delen av twilight sagorna New Moon. riktigt bra över förväntningarna. Men kan någon berätta för mig hur han som spelar jacob i filmen lyckas gå upp 15 kilo muskler på ett år uttan att ta något olagligt?

Handlar om bella swan som är tillsamans med vampyren edward men han och hans familj måste flyta från stan och hon kan inte följa med. Men för att fortsätta se edward måste hon få ett adrenalin russ. för vid varje adrenalin rush så kommer edward fram som ett spöke och pratar till henne. Och samtidigt som bella håller på med sitt adrenalin beroende börjar hon umgås med jacob igen och hon glömer nästan edward. Men jacob har en liten hemlighet också. Vilket gör det svårare för dom att bli ett par.

Trailer.


Denna film får 4 snäckor av 5 musslor.

Yes man !


sån jäkla skön lått från filmen "Yes man" som även är en riktigt grym film som handlar om carl (jim carrey) som säger nej till allt och lever varje dag lika dant tills han gör ett kontrakt med att säga ja till allt och gör han inte det så händer nått dåligt. Men allt går lite överstyr efter ett tag:P. men filmen är riktigt grym och får 3,5 snäckor av 5 musslor :P

RSS 2.0